Store

Vores syn på ADHD - uddrag fra e- kursusbøger i serien Få styr på ADHD med hypnose og alternative metoder

00054
kr0.00
ADHD/helhedshjernen og dens turbofunktion set med vores briller
På lager
1
Produkt detaljer

E-bogen indeholder uddrag og samskrivninger fra flere af vores alternative udgivelser inden for hypnose, selvhypnose og øreakupunktur målrettet ADHD.


Du kan i denne e-bog (og vores andre udgivelser) finde et alternativt syn på ADHD, der afviger ikke så lidt fra de gængse forestillinger med evig udgangspunkt i lidelse og problemer.

Gennem de mere en 30 år vi har arbejdet med ADHDområdet i forskellige sammenhænge har vi udviklet en forståelsesramme ud fra et alternativt syn på det, at have den hjerneform som bl.a. ADHDhjernen hører under.

Samtidig har vi skabt supplerende redskaber, der bl.a. bygger på hypnotiske redskaber og elementer hentet fra alternative behandlingsformer

Vi ser og viser dig både i vores klinikker og udgivelser først og fremmest den positive vinkel - og lærer dig, hvordan du selv kan vende dit fokus på det din hjerne er god til.

Du lærer at bruge både forståelsesrammen & de hypnotiske redskaber og alternative behandlingsformer hjemme hos dig selv - men med os på sidelinjen...

Denne e-bog giver dig kort fortalt et lille overblik og først og fremmest en lyst til at udforske alle de muligheder, der er, for at også du, kan åbne for de muligheder din turbohjerne indeholder...


Du bliver først og fremmest præsenteret for det vi kalder for helhedshjernen, for det er bestemt ikke kun personer med en ADHD diagnose, der har en anderledes hjerne med de muligheder på godt og ondt, som vi her beskriver.

Desuden beskriver i de forskellige afsnit hvad der afskiller denne helhedshjerne fra standardhjernen og hvordan du kan tackle dens besværligheder og udnytte dens fordele..


Selvom bogen er en gratisudgivelse - kan du stadig tilkøbe supervision med et almindeligt PLUSbrugerskab her.Du kan putte e-bogen i kurven og "købe" den til 0 kr. for alle 3 versioner - men vil du kun have PDFudgaven kan du downloade den direkte her eller læse den dom FLIPbog online herDenne e-bog er som gratismateriale kun udgivet som PDF-bog og i et par Flipbogsudgaver og ikke som vore købebøger i langt flere filudgaver.

Den er en form for halvfærdig kladde, da den udvikles løbende i takt med at vi henter nye afsnit ind fra nyudgivelser i serien.


Gem dette produkt til senere