Store

Få styr på hjerte og kredsløb med hvidtjørn + os på sidelinjen

00044
kr149.00
E-KURSUSBOG: Én plante, der kan ALT for dit hjerte og kredsløb...
På lager
1
Produkt detaljer
Denne E-kursusbog har sit afsæt i plantemedicin og omhandler brugen af hvidtjørn til at forebygge og afhjælpe kredsløbsproblemer og hjerterelaterede lidelser og tilstande.
Er der en plante / et træ i vores natur, som fortjener prædikatet hjertets beskytter, er det nemlig hvidtjørnen.
Alle dele af træet indeholder aktive stoffer, der beskytter og afhjælper på så vigtige områder som:
Angst, arteriel forkalkning, hjerteproblemer, hjertearytmi, hjertesvigt, forhøjet blodtryk, hovedpine, kredsløbssvaghed, nervøsitet, lavt blodtryk, kolesterol, søvnforstyrrelser og stress.
Træet er overalt i vores natur - og det er legende let at lære både at samle, tørre og behandle med de aktive dele af træet.

Du lærer således undervejs at lave og behandle med din egen tinktur, te, afkog, saft, rødvinsudtræk olieudtræk, m.m.

Eller du kan finde opskrifter, hvordan du i stedet bare bruger dele af hvidtjørnen i dine daglige måltider som salat, sirup, marmelade drikke eller andet.


Der medfølger, nøjagtig som med alle de andre e-kursusbøger, mulighed for at få supervision til dit arbejde med behandlingen undervejs.

Du kan som køber af e-bogen som Standardbruger gratis bruge os som sparring over e-mail - eller du kan for et mindre beløb tilkøbe den helt store pakke og blive Plusbruger i dit arbejde med kursushæftet.

Begge supervisionspakker løber i hele 180 dage -og du kan se mere om dem ved at klikke her.

Se mere om, hvordan og med hvilke programmer du kan læse de forskellige udgaver af bogen i sidemenuen på hjemmesiden...


E-bogen er lavet i seks udgaver - PDF, EPUB3, FBR (Flipbog), EXE* (Flipbog) og HTML5* (Flipbog) og MOBI (Kindle Reader) - samt nu også i en betaudgave til Mac App.*

Alle udgaver kan, som du kan se mere om i velkomstbrevet, læses af gratisprogrammer og de enkelte udgaver kan downloades hver for sig - eller i en samlet pakke* som du tager ned og pakker ud på din pc...

(*markerede - skal pakkes ud fra zip)

Gem dette produkt til senere