Store

Få styr på ©Hjemmebehandlings-metoden med øretryk til de effektive punkter fra øreakupunkturen + os på sidelinjen

00069
kr69.00
LÆR AT BRUGE ØRETRYK SAMMEN MED EFFEKTIVE PUNKTER FRA ØREAKUPUNKTUREN
På lager
1
Produkt detaljer

Er du en af de mange der ikke aner hvor effektiv og fantastisk øreakupunktur i virkeligheden er.....?

Eller er du lidt bange for at gribe til nåle, strøm eller laser, når du behandler i øret...?

Så kig her, hvordan også du kan skabe små mirakler bare ved at bruge det rigtige tryk med en simpel tændstik 😉


Dette hæfte er lavet til dig, der gerne vil bruge en simpel trykketeknik til at behandle punkter fra øreakupunkturen med.

Indholdet er i store træk hentet fra vores øreakupunktur/øretrykskursusbøger om forskellige emner og er tænkt som hjælp til de, der køber vores førstehjælps og lyntavler - men er også virksom for andre øreakupunktur interesserede.

Du lærer i hæftet i tekst, billeder og små videoklip, hvordan du trykker på punkterne i øret med en ganske almindelig tændstik eller en anden trykstav for at opnå præcis den virkning, du ønsker at få frem.

Først for du lidt generelle regler for Øretryk - efterfulgt af gennemgang af: Åbningstryk, Afslutningstryk Starttryk, Testtryk, Plustryk, Minustryk, Lynudgaven af Minustryk og ikke mindst Neutraltrykket,

Er du begynder er især Neutraltrykket vigtigt at lære, da det kan bruges til at behandle med uden at have det store kendskab til øreakupunktur, meridianer eller andre alternative metoder og alligevel på en gang kan det hele.

Men den er også til dig, der har et kendskab på forhånd og bare vil have en enkelt men effektiv metode at gribe til, når du behandler med øreakupunktur.OBS: ER DU RIGTIG INTERESSERET I AT LÆRE ØREAKUPUNKTUR/ØRETRYK - SÅ HENVISER VI ISTEDET TIL

E-KURSUSB0GEN : FÅ STYR PÅ ØREAKUPUNKTUR MED OS PÅ SIDELINJEN

Hæftet her er en light udgave af kursusbogen - og indeholder kun de mest nødvendige oplysninger & behandlingsmetoder i kort form.

Har du en interesse i at gå dybere ned med din behandling anbefaler vi dig ubetinget at vælge e-kursusbogen i stedet.

SE E-KURSUSBOGEN HERHæftet er efter din betaling til direkte download i forskellige formater - du kan se mere om formater og andre ting du skal vide i velkomstbrevet som i alle vores bogpakker er download nummer et.- men du kan også kigge her inden du downloader 🙂


SOM MED ALLE VORES SELVHJÆLPS UDGIVELSER KAN DU VÆLGE AT FÅ STANDDARD HJÆLP TIL DIT KURSUS OVER E-MAIL -

ELLER DU KAN VÆLGE AT BLIVE PLUSBRUGER OG FÅ EN RÆKKE FORDELE....

Se mere om dette her: Sådan hjælper vi dig - Alternativ EboghandelGem dette produkt til senere